Jeg fornyer mig altid. Derfor vil menukortet aldrig være helt det samme. Jeg laver mad med sæsonens råvarer.

Det er der bæredygtighed og smag i.

Vi har nye retter på daglig basis, læs dig til det hele på tavlerne i restauranten og spørg os endelig.

Smagsrejsen

HUSETS 6 SERVERINGER (FROKOST)
325,-

Serveres i tidsrummer 12-15.

De seks serveringer skal bestilles af hele selskabet.

Seks serveringer sammensat efter kokkens hoved for den allerbedste kulinariske frokostoplevelse.
HUSETS 9 SERVERINGER (AFTEN)
425,-

Sild og rejer · Laks · Kylling salat

Ribbensteg · Nudler og and · Sprøde østershatte

Brunkage blå ost · risalamande my way · Citron I Skald

De ni serveringer skal bestilles af hele selskabet.

9 serveringer af kokkens absolutte favoritter af fantastiske kulinariske smagsoplevelser fra forskellige verdener.

DELEMAD

REJER I TOMAT

88,-

Rejer i tomat og hvidløg med et pift af chili.

Jeg elsker rejer i hvidløg og tomat. Vores rejer er selvfølgelig vildtfangede. Mums.
Salaten

95,-

Vi sammensætter dagens salat ud fra årstidens grønt.

Alt det jeg bedst kan lide fra det grønne køkken.

Vores salat er vegetar venlig.
VARMRØGET LAKS

135,-

Hjemmerøget laks med rødbedecreme og kørvel.

En ret som har fulgt mig hele livet.
BURGEREN - MED Iberico Gris

160,-

Iberico sgrisebøf på sprød brioche bolle, røget vesterhavsost, løg og bøgehatte.

Serveres med husets møglækre fritter plus valgfri dip.

Vi laver griseburgere fordi vi elsker dem! De smager jo bare så godt. Vores burger fås også som vegetarret.
Mulfrit

190,-

Lækre dampede muslinger i gryde med grøntsager og hvidvin og lidt pesto der hører selvfølgelig fritter til. va 800 gram.

Pluma

350,-

Spansk sortfodsgris 250g med en saftig grov salsa og fritter.

HAPSEMAD

Husets Fritter

55,-

Sprøde fritter med valgfri dip - mayo, smokey chili mayo eller bernaise dip.

Jeg er frittoman. Nyd fritterne! Vær sikker på, at jeg har smagt dem før dig.
Havets Bæst

78,-

Hjemmelavede blæksprutteringe med aioli.

En af familiens yndlingssnacks, altid go til et glas vin eller en kold sodavand.

DAGENS SPECIALS

Dagens vegetar

145,-

Se tavlen eller spørg tjeneren.

Caviar 30G

500,-

Caviar. Bare Caviar. Helt enkelt.

Dagens Special

DAGSPRIS

Spørg efter dagens special.

Dagens Fisk

DAGSPRIS

Spørg efter dagens friskfangede fisk.

Dessert

Creme Catalane

75,-

Mit hjerte brænder for det spanske.

Så her er mit tag på en spansk afslutning af en menu.

Mælk som har stået natten over med appelsin, citron og kanel for at få denne fantastiske smag. Karamelliseret på toppen.

Chokoladekage

85,-

Kagen der er en del af mit DNA. Jeg elsker chokolade og har rejst vidt og bredt i chokoladens navn for at finde det allerbedste.

Tre Slags Ost

125,-

Jeg elsker ost. De danske. De spanske. De italienske. Jeg elsker dem alle!

Derfor varier de tre udvalgte efter min smag, så der altid er nyt til dine smagsløg.